Myös kaikki loput syksyn Totuus vs. Tarina-klubit on peruutettu tuotannollisista syistä.

Koko Jazz Clubin kotimaisen ohjelmiston ehdottomasti parhaita paloja tullaan kuulemaan 22.11. 2014 kun The Mokners feat. Timo Lassy saadaan lavalle.

Sakilaisista Mikko-Olavi Seppälä ja Janne Riionheimo esittivät 6.10.2014 hauskassa illassa 20-luvun kupletteja.

kuva Marje Vuorisalo

Lasten ja aikuisten filosofiakahvila aloittaa 11.10.2014 klo 10 Krunan Mestassa, Meritullinkatu 6!

Krunan Mesta osallistuu Krunikan festareille!

Sakilaiset esittävät ma 6.10.2014 klo 17.30 krunikalaisia 20-luvun kupletteja asukastila Krunan Mestassa, Meritullinkatu 6.

Tule mukaan hauskaan seuraan!

Jälkilöylyissä myös Krunan Mestan lukupiiri osallistuu festareihin!

14.10.2014 klo 19-20 Virpi Hämeen-Anttila kertoo kirjastaan Yön sydän on jäätä. Dekkarin tapahtumat liittyvät 20-luvun Krunikaan. Tule mukaan!

Pohditko itsellesi uutta harrastusta? Ehkä toiminta asukastila Krunan Mestassa, Meritullinkatu 6, voisi olla juuri sinulle mukavaa toimintaa. Ota yhteyttä Raiskuun!, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Krunan Mestan voi myös vuokrata esimerkiksi kokoustilaksi, perhejuhlien pitopaikaksi, lasten syntymäpäiväjuhlille tai voit myös perustaa sinne oman kerhon. Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Violan suositut yleisöluennot tutustuttavat syyskaudella 2014 teen ja taiteen maailmaan.

Krunikan festarit kokoaa kaikki Krunikan ja lähialueen asukkaat yhteen.

Helsingin Kruununhaassa vietetään lokakuussa viikon mittaisia festareita 20-luvun hengessä. 4.- 11.10.2014 järjestettävässä tapahtumassa on ohjelmaa kaiken ikäisille.

Krunikan festari on uusi kaupunkifestivaali, jonka tavoitteena on elävöittää kaupunginosaa ja tuoda yhteen alueen asukkaita. Eri taiteenlajeja yhdistävä tapahtuma muuttaa koko kaupunginosan teeman mukaiseksi.

Luvassa on koko viikon ajan tapahtumia mm. elokuvanäytöksiä, teatteriesityksiä, konsertteja, työpajoja, kävelykierroksia ja luentoja, ruokaa unohtamatta. Suuri osa tapahtumista ovat ilmaisia.

Viikko alkaa lauantaina 4.10 klo 13.00 Sibelius-lukion portailta huipentuen perjantai-illan salakapakkatansseihin Kappelin kellarissa.

Ohjelma www.krunikanfestarit.org ja Facebookissa www.facebook.com/krunikanfestarit

Krunan Mestassa, Meritullinkatu 6, syyskauden sunnuntaiset kahvikonsertit jatkuvat!

28.9. klo 16.00 Kukka Harvilahti ja Lydia Laine

26.10. klo 16.00 Minna Paussu ja Veijo Majava esittävät tuttuja ja tuntemattomia lauluja. Heitä säestää Hanna Iivonen, piano.

Pääsylippu 5 euroa sisältää kahvin ja leivonnaisen. Tervetuloa viihtymään!

 

Joka kuukauden toisena maanantaina KokoTeatterin klubisarjassa on vuorossa totuudella ja keksityllä tarinalla suvereenisti iloitteleva Totuus vs. Tarina. Faktan ja fiktion soppaa hämmentävät Eero Järvinen, Anu Palevaara, Simo Routarinne, Jussi Puhakka, Jani Turku ja Ulla Virtanen