Fredin upea tenoriääni on notkistanut suomalaisia polvia jo usean vuosikymmenen ajan. Hänen muusikkoutensa sisältää koko skaalan sävellyksestä esiintymiseen. Koko Jazz Clubilla hän esiintyy kolmatta kertaa pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa pianisti Olli Ahvenlahden kanssa. Mukana on tietenkin myös talon orkesteri.

Atomipommien uhreja muistetaan eri puolilla maailmaa ja Suomea Hiroshima-päivänä 6. elokuuta. Helsingissä päätilaisuus järjestetään Töölönlahden rannalla, Oopperan amfiteatterilla. Illan ohjelmaan kuuluu musiikkia ja puheita. Illan hämärryttyä Töölönlahteen lasketaan japanilaisen perinteen mukaan kynttilälyhtyjä. 

Kruununhaan Asukaskasyhdistys jatkaa 40-vuotisiaan katutapahtumalla syyskuussa!

Kuva Teijo Kuusela

Kruununhaan asukasyhdistys ja Siltasaari-seura istuttivat Pitkänsillan kumpaankin päähän kaupunkilaisten iloksi kukkia. Helsingin kaupunki toimitti paikalle kukat, mullat ja ruukut. Krasyn puolesta istutushommissa olivat ympäristöaktivistit Jussi Heinämies ja Pentti Penttilä.

Kuva Marje Vuorisalo

Helsinki-päivänä ongittiin Siltavuorenrannassa. Helsinki-päivän tapahtumasta vastasi Kruununhaan asukasyhdistys.

Kuva Marje Vuorisalo

Asukastila Krunan Mestan vastaavat, Meritullinkatu 6, toivottavat kruununhakalaisille aurinkoista kesää!

Kuva Marje Vuorisalo

JOHANNA ORAS "BRIGHT LIKE A DIAMOND"

HELSINKI-PÄIVÄNÄ 12.6. klo 18-20 ONGITAAN SILTAVUORENRANNSSA!

Perinteinen koko perheen maksuton urbaani onki-kisa alkaa ilmoittautumisella klo 17.30 Kruununhaan Siltavuorenrannassa Pitkänsillan luona. Rannalla on onkia, matoja ja opastusta. Omakin onki on sallittu! Parhaat kisaajat palkitaan.

ONKI-KISA KUULUU HELSINKI-PÄIVÄN TAPAHTUMIIN helsinkipaiva.fi>Helsinki-päivän klassikot Koko perheelle<

Järj. Kruununhaan asukasyhdistys

Kuva Marje Vuorisalo

 

7.5.2015 klo 17 Krasyn järjestämät siivoustalkoot Tervasaaressa!

Tarvittavat välineet Helsingin kaupungilta. Asukasyhdistyksen ympäristöryhmästä Jussi Heinämies vastaa välineiden toimittamisesta paikan päälle.

Tule mukaan! Yhdessä tekeminen on hauskaa.