Krunan Mestan, Meritullinkatu 6, lukupiiri orientoituu kesälaitumilta syksyyn. Syyskuun ensimmäisenä luettavana kirjana on Panu Rajalan kirjoittama elämäkerta Tulisoihtu pimeään. Olavi Paavolaisen elämä, WSOY 2014. Kirjailija on mukana lukupiiri-illassa. Ks. Mestan viikko-ohjelma. Kuva Marje Vuorisalo.

Taiteiden yönä Teatteri Jurkan katsomosta on mahdollisuus sujahtaa suoraan mustavalkoiselle -50 –luvulle!

John Maucere on aito Hollywood-tähti ja viihdyttäjä jonka show tulee nyt ensikertaa Suomeen. Hän on tehnyt mittavan ja kansainvälisen uran kuurona taiteilijana niin Stand Up- koomikkona kuin elokuva- ja teatterinäyttelijänä. Teatteri Totti tuottaa yhteistyössä KokoTeatterin kanssa John Maucere- Shown KokoTeatterin estradille. Illan aikana on luvassa myös yllätysohjelmaa.

5.9.  KATUTAPAHTUMA JA ILOISET ILTAMAT

        Asukasyhdistys 40-vuotias. Kakkukahvit ja iloista ohjelmaa kaikenikäisille

        lauantaina 5. syyskuuta 2015 klo 13-18 Meritullinkatu 6. Tervetuloa

        juhlintaan!

23.9. Kruununhaan hallituksen kokous klo 17.30.

Olavi Uusivirta on hurmannut suomalaiset karismallaan niin teatterin lavalla kuin musiikkiareenoilla. Viime vuoden keikalla Koko Jazz Clubilla meno yltyi varsin hurjaksi. Varaa lippusi ajoissa, tässä nuoressa miehessä on sitä vaaran tuntua..

Torikortteleiden Katujuhla järjestetään tänä vuonna lauantaina 22.8. klo 10-

Jari Juutisen ohjaus Sad songs from the heart of Europe (Kristian Smeds) on KokoTeatterin syksyn ohjelmistossa! Rooleissa palkittu Liisa Sofia Pöntinen.

Syyskuussa KokoTeatterissa saa kantaesityksensäö 50-vuotisjuhliaan viettävän Katri Soinin esittämä ja Arja Raatikaisen koreografioima teos Leikin alku. Soini ja Raatikainen ovat työskennelleet yhdessä yli 30 vuotta opiskeltuaan samalla vuosikurssilla Teatterikorkeakoulun Tanssitaiteen laitoksella. Leikin alku on Soinin ja Raatikaisen kymmenes taiteellinen yhteistyö.

Koko kesä Kalliossa -konserttisarjan kruunaa upean Paula Koivuniemen ilta elokuussa. Tule kokemaan karismaattisen esiintyjän tulkintoja omista hiteistä ja jazzklassikoista Arttu Takalon orkesterin seurassa. Varaa lippusi ajoissa.

Don Huonot yhtyeen keulakuva ja laulaja Kalle Ahola saapuu Koko Jazz Club takataskussaan tuttuja ja uusia kappaleita. Hänen pitkäaikainen yhteistyönsä kapellimestari Arttu Takalon kanssa suo kuulijoille mahdollisuuden kokea Aholan harvemminkin kuultuja helmiä. Varaa lippusi ajoissa Koko kesä Kalliossa -sarjan päätöskonserttiin.