Tiedekirja täyttää 18.11.2017 30-vuotta ja toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi juhlapäivän aattona, perjantaina 17.11. kakkukahveille Tiedekirjaan, Snellmaninkatu 13.

Tiedekirja on Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenseurojen myyntinäyttely. Tiedekirjan valikoima on monipuolinen ja laaja. Hyllyjen kätköistä löytyy tutkimus- ja tiedekirjallisuutta, mutta myös kiinnostavia henkilöhistorioita ja luonto-oppaita.

Tiedekirjan toiminta tieteellisen tiedon levittäjänä alkoi 18.11.1987, kun myymälä avattiin Kruununhaassa osoitteessa Kirkkokatu 14. Tiedekirja muutti vuonna 2014 valoisampaan ja avarampaan tilaan osoitteeseen Snellmaninkatu 13 säilyttäen asemansa kruununhakalaisena kivijalkakauppana. Uudet tilat ovat mahdollistaneet erilaisten kirjallisuustapahtumien järjestämisen, joiden lisäksi olemme saaneet nauttia musisoinnista ja taiteesta.

Ensi viikolla juhlitaan 30-vuotiasta Tiedekirjaa. Juhlaviikon aikana 13.-21.11. myymälässä on myös hinnat kohdillaan, sillä olemme saaneet valtavan määrän julkaisuja -30% alennukseen. Alennukset ovat voimassa siis vain myymälässä.

Pidetään yhdessä Suomen monipuolisin tiede- ja tietokirjallisuuden kirjakauppa, Tiedekirja pystyssä vielä seuraavat 30 vuotta ja enemmänkin.

Tervetuloa 30-vuotiaaseen Tiedekirjaan!